Ayeuna, produk LCD parantos seueur dianggo ku palanggan dina sababaraha bidang sapertos instrumentasi, mesin permainan, mesin fax, telepon kartu IC, telepon sélulér, telepon inpormasi, komputer palem, alat-alat kauangan, alat-alat médis, sistem navigasi GPS, alat-alat listrik otomotif .

Tentang Kami

Hongkong Hengtaimangrupikeun panyatu dipercaya pikeun produk tampilan kristal cair. Ti saprak didirikeun taun 1996, éta parantos fokus dina ngaladénan bidang industri, khusus dina desain sareng produksi modul LCD industri. Produkna nutupan tampilan karakter cair monokrom tampilan kristal cair, tampilan dot matrix grapik jenis tampilan kristal cair, sareng tampilan warna TFT.

 

Alus dina ngarobih sababaraha jinis layar LCD, suhu operasi ultra-low -40, produk suhu ultra-luhur +85, produk industri, seueur dianggo dina sagala rupa bidang sapertos listrik, perawatan médis, kauangan, alat-alat, automasi industri, terminal POS , timbangan éléktronik, jsb Palanggan utama kalebet Benz, Audi, Samsung, Toshiba, General Electric sareng perusahaan-perusahaan anu kasohor sacara internasional.

Langkung Produk

Kualitas luhur, konsumsi kakuatan low, pangiriman gancang, harga lumrah

Rakan

  • logo1
  • logo2
  • logo3
  • logo4
  • logo5
  • logo7
  • logo8
  • logo9
  • logo11
  • logo12
  • logo13
  • logo14
  • logo15
  • logo17
  • logo18
  • logo6
  • logo10
  • 15